фото: pixabay.comВсе повече велосипедисти използват услугата. Ето защо от Гугъл са

...
фото: pixabay.comВсе повече велосипедисти използват услугата. Ето защо от Гугъл са
Коментари Харесай

Подобрени маршрути за велосипедисти пускат в Гугъл мапс

фото: pixabay.com

Все повече велосипедисти употребяват услугата. Ето за какво от Google са решили да създадат използването й още по-удобно и функционално. Може да го пробвате в скоро време.

Известно е, че маршрутите за коли и колела не са напълно идентични. Колоездачите могат да се възползват от ексцентрични направления, което прави пътуването им по-бързо. Поради повишаването на поръчките за упътвания, Гугъл Maps към този момент предлага някои актуализации за колоездачни направления в огромните градове.

Подобрените направления употребяват информация от комплицирани логаритми на изкуствения разсъдък и краудсорсинг данни, с цел да предложат нови благоприятни условия за колоездачите. Информацията съдържа разнообразни форми на велосипедни алеи и улици, удобни за колоездене.

„ По време на COVID-19, без значение дали хората карат [велосипеди] за спорт или за безвредно пътешестване до работното място, ние улесняваме колоездачите на всички места да употребяват личните си колела ”, споделя в блога си Вишал Дута, продуктов управител на Гугъл Maps, пише technews.bg.

За да бъде в крайник с трендовете, подбудени от COVID-19 (например, някои градове усилиха или разшириха велосипедните алеи), Гугъл кани локалните държавни организации да вземат участие в смяната посредством принадлежности за качване на географски данни.

Гугъл Maps към този момент дава по-подробна информация за шерване на колела, пешеходни и велосипедни направления до и от докинг станцията и наличност в действително време. В някои градове услугата даже дава връзки към свързани приложения за шерване на колела, тъй че хората елементарно да резервират и отключат велосипед.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР